vrijdag 20 augustus 2010

Beugel in het toilet


In Belfast, bij het dok waar de Titanic is afgebouwd, hebben ze in het oude pomphuis een prachtig restaurant ingericht. Met toiletten op de eerste verdieping en er is ook een lift waarmee je boven kunt komen. Tot zover prima!

Voor het gemak hebben ze ook het "gewone" damestoilet voorzien van een beugel aan de wand. Maar zo opgehangen met het WC-papier-apparaat erboven, heb je er niks aan. Ik héb het geprobeerd om hem te gebruiken, maar helpen bij het opstaan doet-ie in ieder geval niet.

Voor de zekerheid heb ik daarna ook een blik geworpen in het officiele invalidentoilet. Zouden ze dat daar misschien óók zo gedaan hebben, ehhh.... ja. Nog een extra neerklapbare beugel aan de andere kant van de toilet pot. Maar je opdrukken op een beugel waar een kastje boven hangt, gaat niet lukken.

Verkeerde volgorde om de spullen op te hangen, vermoed ik. De beugels komen van de sanitair-boer, het toiletpapier van een verhuurbedrijf.

Zou niemand dat nou in de gaten hebben, dat het zo niet werkt? Of zouden de gebruikers het niet durven te zeggen, omdat ze al blij zijn dát er tenminste iets is?

0 reacties:

Een reactie posten