vrijdag 4 juni 2010

Foto vlakke douchebak


Vandaag van een relatie gehoord dat zij een aantal reacties had gehad op de foto op Facebook die zij had gemaakt van mijn voet op de rand van de vlak ingebouwde douchebak in het Seniorkeurhuis.

Die foto wil ik de lezers hier dus ook niet onthouden.

Misschien wilt u nog weten wat u hier nou eigenlijk ziet? Een douchebak, en niet zomaar een douchebak maar eentje die geheel vlak in de vloer kan worden ingebouwd. Er zit nog wel een sifon onder die ook moet worden weggewerkt, maar die heeft de minimaal mogelijke diepte.

En voor wie is zo'n "vreselijk vlakke douchebak" om even de woorden van de leverancier aan te halen? Voor iedereen die een vlakke douche wil hebben of gewoon nodig heeft en wat minder gecharmeerd is van de inloopdouche met goot (die na verloop van tijd vaak niet zo waterdicht blijkt te zijn als je zou willen).

Zo heb je dan toch een aparte douchebak, met afschot naar het putje, stroef oppervlak en als extraatje een anti-bacterieel middel in het kunststof.

Dat-ie helemaal vlak is met de omliggende tegelvloer is dus op die foto te zien en kennelijk was dat ongewoon genoeg om op te reageren.

Wil ik er hier nog aan toevoegen, dat er een heel assortiment van zulke douchebakken te koop is, in allerlei afmetingen, ook bijvoorbeeld ter grootte van het kale oppervlak dat je overhoudt als je een ligbad verwijderd hebt.

0 reacties:

Een reactie posten